Handlekurv
Login
Ny kunde?
Total sum: 0,00
Eks. Mva
Gå til kassen
 
Nettbutikk Om oss Kundesenter Kontakt Betingelser
 
 
  Du er her:   > Nettbutikk > Knallpriser på nye Lexmark skrivere!
 Se også
   Landets rimeligste på blekk og toner. Vi har reduserert prisene kraftig på blekk og toner i vår nettbutikk!
   Fokus på Ergonomi
   Vi reduserer prisene med opptil 40% på MicroLamp !
   Knallpriser på nye Lexmark skrivere!

Nå gir vi deg knallpriser på nye Lexmark skrivere!

 

Lexmark X544dn MFP
23/23 spm, duplex,kopi, skann,faks,print

En komplett 4-i-1-fargeløsning som setter fart på arbeidsdagen din

Den nettverksklare Lexmark X544n er midt i blinken for små og mellomstore arbeidsgrupper, da den byr på utskrift, kopiering, skanning og faksing med høy kvalitet, pluss utskriftshastigheter på opptil 23 sider i minuttet i sort/hvitt og farger. Senk kostnadene dine med tonerkassetter med ekstra høy kapasitet, og oppnå størst mulig nytte for bedriften med en hel rekke avanserte skannefunksjoner.

 

Lexmark E450dn
33spm, USB

Kompakt, brukervennlig og spekket med funksjoner!

Lexmark E450dn sort/hvitt-laserskriver er hurtig, pålitelig og utrolig enkel i bruk, og byr på en lang rekke funksjoner til en konkurransedyktig pris. Utstyrt med 64 MB standardminne – som kan bygges ut til 320 MB – vil den gjøre unna dine tyngste utskriftsjobber med opptil 33 sider i minuttet. Og du får fleksible tilvalgsmuligheter, for eksempel en papirmater nummer to som øker kapasiteten til opptil 800 ark.

 

Lexmark C544n
23/23 spm,PCL6, nettverksklar

Glimrende fargeutskrift og tosidig utskrift for mellomstore arbeidsgrupper

Lexmark C544dn gir full ytelse for små og mellomstore arbeidsgrupper, med utskriftshastigheter på opptil 23 sider i minuttet i sort/hvitt og farger, og Lexmark-tonerkassetter med ekstra høy kapasitet (6 000 sider i sort/hvitt, 4 000 sider i farger) for å redusere kostnadene. Du kan kutte i papirforbruket også, takket være integrert tosidig utskrift.

 

Lexmark X642e MFP
Skanner, Kopi, faks, print sort/hvitt

Allsidigheten gir deg nye muligheter

Dine kunder er i kontinuerlig utvikling. Nå som Lexmark T642 er tilgjengelig, kan fortjenesten din utvikle seg med dem. T642 har ikke bare utskriftshastighet på opptil 43 sider i minuttet, men kan også leveres med et stort utvalg av tilleggsutstyr, inklusive avansert papirbehandling, nettverks- og dupleksmodeller, dokumentflytløsninger, ettermarkedstjenester og matere som kan stables i høyden for å øke den totale papirkapasiteten til opptil 4 100 ark. Mer tilleggutstyr. Høyere fortjeneste!

 

 

Lexmark E260dn
33 spm, PCL6, Duplex

Så mange fordeler i en personlig skriver!

Lexmark E260dn er en meget brukervennlig maskin; kompakt, enkel i bruk, ultrastille og i stand til å rase gjennom utskriftsjobbene med opptil 33 sider i minuttet.

 

Lexmark X560n MFP
Skanner, kopi, faks, print, farge

En farge-MFP som passer til mellomstore arbeidsgrupper
Lexmarks nettverksklare X560n MFP er spesielt konstruert for mellomstore bedrifter som vil ha kvalitetsfarger og økt produktivitet, og den skriver ut, kopierer, skanner og fakser med høy ytelse. Den perfekte løsningen for ditt daglige fargebehov! Tilleggsutstyret omfatter tosidig utskrift og ekstra papirkapasitet.

 

©2012 - Frydenlund Kontormaskinservice AS -Tel: 56 37 13 65 - E-post: salg@frydenlund.no - Alle priser eks. mva.

Powered by Uni Micro Web