Handlekurv
Login
Ny kunde?
Total sum: 0,00
Eks. Mva
Gå til kassen
 
Nettbutikk Om oss Kundesenter Kontakt Betingelser
 
 
  Du er her:   > Om oss
BÆRBAR
SKJERM
SKRIVER/SCANNER/FAX
KASSE / BUTIKKDATA
KONTORMASKINER
TONER - BLEKKPATRONER

Frydenlund Kontormaskinservice AS er Nordhordlands største leverandør av komplette løsninger til kontoret.Vi har landets billigste priser på blekk og toner i vår nettbutikk. Produktutvalget spenner dessuten fra kontormaskiner, data og nettverk, kassaløsninger og rekvisita til totale kontor-/butikkløsninger eller hjemme-PC avtaler. Vi kan også levere AV-løsninger både for firma-/skole miljø og til hjemme-kino oppsett. Ta kontakt med oss for tilbud tilpasset dine behov!

Hos oss finner du et bredt utvalg av kjente merkevarer av høy kvalitet til landets beste priser, som du kan handle trygt hos en lokal bedrift som setter sin ære i at du som kunde skal bli fornøyd. Finner du ikke det du leter etter, ta kontakt.     Høy servicegrad, fleksibilitet og tillit er stikkord som vi bruker i vårt daglige virke.

Vi har idag et landsomfattende kundenettverk som strekker seg fra Oslo til Svalbard.
Nordhordland og Stor-Bergen er idag vårt primærdistrikt, men våre teknikere har turer rundt i hele Hordaland.
I tillegg har vi eget serviceverksted med erfarne teknikere innen alle våre fagfelt.
Våre servicebiler fungerer som små verksteder på hjul, og de aller fleste reparasjoner blir utført på plass ute hos kunden.
Som totalleverandør kan vi bidra til enklere, mer effektive og rasjonelle innkjøp. Alt på ett sted. Enkelt og greit. Vi gir deg tilgang på markedets mest komplette vareutvalg til landets beste priser. Vi hjelper deg med å velge rett løsning. Ikke nøl med å ta kontakt - uansett hva du måtte være på jakt etter. Vi kan hjelpe med det meste.

Ønsker du en god kundeopplevelse,
ta kontakt med oss idag!


©2012 - Frydenlund Kontormaskinservice AS -Tel: 56 37 13 65 - E-post: salg@frydenlund.no - Alle priser eks. mva.

Powered by Uni Micro Web